Novice, obvestila
več ...       
Dogodki
več ...       
Razpisi in pozivi
več ...       
Rezultati razpisov in pozivov
več ...       
Aktualno
Tretje skupno usposabljanje za opolnomočenje in krepitev izvajalskih agencij ARIS in SPIRIT Slovenija
V četrtek, 21. 09. 2023, smo izvedli tretje skupno usposabljanje za opolnomočenje in krepitev izvajalskih agencij ARIS in SPIRIT Slovenija. Usposabljanje je bilo namenjeno ogledu dobrih praks ter spoznavanju sodelovanja med znanstvenoraziskovalno dejavnostjo ter gospodarstvom na Avstrijskem Koroškem ter spoznavanju podpornega okolja pri sofinanciranju znanstvenoraziskovalne dejavnosti in gospodarstva, ki ga ponujata dežela Koroška in Avstrija.
Rezultati ankete o kakovosti storitev Javne agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije za 2022
Prejeli smo 106 izpolnjenih anket, predlogov izboljšav in pohval. Večina uporabnikov, ki so sodelovali v anketi (99%), je izrazila splošno pozitivno oceno glede sodelovanja z ARIS. Rezultati ankete kažejo tudi visoko stopnjo zadovoljstva z delom uslužbencev agencije, predvsem z njihovo profesionalnostjo in pripravljenostjo pomagati uporabnikom.
Dan ARIS 2023: Podpiramo odličnost
Predstavljamo nekaj utrinkov izvedenega dogodka Dan ARIS 2023: Podpiramo odličnost z dne 21. 11. 2023. Vabljeni k ogledu kratkega video prispevka.