Mednarodno sodelovanje

Francija

Rezultati razpisov in pozivov

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Komisariatom za alternativne energije in atomsko energijo (CEA) Francoske republike v letih 2015 - 2017

V torek, 14. 4. 2015, je v Ljubljani potekalo 10. zasedanje mešane komisije med Slovenijo in Komisariatom za atomsko energijo in alternativne energije (CEA). Sestanek sta vodila Darka Tea Glažar, vodja Službe za mednarodne odnose in evropske zadeve, in Daniel Iracane z International Relation Division CEA. Od 20 prejetih predlogov projektov na Javni razpisom za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Komisariatom za alternativne energije in atomsko energijo (CEA) Francoske republike v letih 2015 - 2017, (Uradni list RS št. 76/14) je bilo potrjenih sedem projektov.

Sofinanciranje v letih 2015 - 2017 je vezano na sprejem programa dela in finančnega načrta agencije za navedeni leti ter na zagotovitev namenskih sredstev za sofinanciranje po predmetnem javnem razpisu.

Izbor prijav za sofinanciranje postane uradno veljaven, ko direktor agencije podpiše sklep o sofinanciranju.

 

Priloga:

  • Minutes of the 10th SC CEA: