Mednarodno sodelovanje

Kitajska

Rezultati razpisov in pozivov

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja (bilateralnih raziskovalnih projektov) med Republiko Slovenijo in Ljudsko republiko Kitajsko v letih 2020-2023

Objavljamo izbor prijav za sofinanciranje z zadevi Javnega razpisa za sofinanciranje znanstvenoraziskovalnega sodelovanja (bilateralnih raziskovalnih projektov) med Republiko Slovenijo in Ljudsko republiko Kitajsko v letih 2020-2023 (Uradni list RS, št. št. 59/19), v obliki Sklepnega dokumenta slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje, ki ga je kitajska stran podpisanega 29. 12. 2020 posredovala slovenski strani 4. 1. 2021.

Na osnovi javnega razpisa za sofinanciranje bilateralnih raziskovalnih projektov je skupni odbor izbral 2 projekta, 1 s področja materialov in 1 s področja krasoslovja. Na osnovi ocenjevalnih rezultatov na kitajski strani noben od prijavljenih projektov s področja biomedicine ni dosegel zahtevanega praga, zato z omenjenega področja ni bilo mogoče izbrati nobenega projekta.

V prilogi spodaj objavljamo Sklepni dokument slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje s prilogama 1 in 2.

 

 

Priloga:

  • Sklepni dokument slovensko-kitajskega odbora za znanstveno in tehnološko sodelovanje s prilogama 1 in 2: